Code:
#TS853
Price:
€45.000
Area:
50sq.m.
Floor:
Basement
Elevator:
No
Rooms:
1
Bathrooms:
WC:
1
Heating type:
None
Heating medium:
Year Built:
1971
Year Renovated:
2005
Frames:
Furnishings:
Energy class:
E
Πωλείται ανακαινισμένη, αποθήκη, 50τ.μ., στην περιοχή "Κέντρο Θεσσαλονίκης". Βρίσκεται στο υπόγειο της οικοδομής. Κατασκευάστηκε το 1971, ενώ ανακαινίστηκε το 2005.
Αποτελείται από 1 χώρο και 1 WC.
Τα δάπεδα είναι από βιομηχανικού τύπου επίστρωση.
Δε διαθέτει θέρμανση. Η ενεργειακή του κλάση είναι E.
Βρίσκεται κοντά σε στάση λεωφορείου, στάση μετρό, λιμάνι, σχολείο, πάρκο, παραλία και εμπορικό κέντρο.
Με βάση τα χαρακτηριστικά του μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια πολύ καλή επενδυτική επιλογή καθώς συνδέεται με εμπορικό κατάστημα. Είναι επίσης κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση καθώς είναι κύριας χρήσης και μπορεί να δηλωθεί ως έδρα.
Τιμή πώλησης: 45000€. Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο.
Κωδικός ακινήτου: TS853
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://www.monopoly.com.gr
Monopoly031center@gmail.com
Μητροπολίτου Ιωσήφ 1 ,κέντρο
Βελισσαρίου 62 , Φάληρο - Ράδιο Σίτυ
http://www.monopoly.com.gr
monopoly031@gmail.com
Τηλέφωνο: +302310021170
Κινητό: +306945556918
Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
*Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας.
*Η τοποθεσία στο χάρτη είναι κατά προσέγγιση και όχι η ακριβείς.
Location:
Thessaloniki - Dimos - Kentro Thessalonikis
Copyright © 2025, built with by aBroker.